torsdag 26 maj 2022

TACK - NÄLSTASKOLANS DAG 2022

💜💜Hej alla!💜💜

Nu har vi i styrelsen haft möjlighet att träffas och följa upp på genomförandet av Nälstaskolans Dag. Vilken härlig dag och kväll det blev! Nälstaskolans Dag är ju en gammal tradition som det är viktigt att värna om, och vi är glada att vi tillsammans genomförde dagen efter två års uppehåll som följd av pandemin. Vi vill framföra ett stort tack till er alla för ert bidrag till att göra Nälstaskolans Dag 2022 så fantastisk fin. 

Vi hoppas att kvällen bjöd på roliga stunder men vi är säkra på att den även kommer bidra till en ökad gemenskap mellan barn, föräldrar och skola. Vi är samtidigt tacksamma för att vi med intäkterna från kvällens aktiviteter nu har ett bra fundament för att dela ut klassbidrag under kommande läsår och sätta lite guldkant på barnens vardag i skolan. 

Vi vill rikta ett stort tack till alla klassföräldrar som organiserade klassernas aktiviteter, till alla föräldrar och barn som bemannade aktiviteterna samt ett STORT tack till ÅK5s föräldrar och klassföräldrar för deras stora insats med matförsäljningen. Som alltid har vi genomfört dagen i ett nära och positivt samarbete med skolledningen och skolans personal. Skolans flexibilitet och tillmötesgående sätt möjliggjorde allt ifrån att försteka 1000 hamburgare (TACK alla i köket:), öppna klassrum, musik och sång. Sist men inte minst ett jättetack till skolans intendent Rickard för samarbetet! 

Nu ser vi fram emot skolavslutningen, och vi kommer passa på att önska skolans personal god sommar på något vis innan vi ses till nästa läsår. 

Som ordförande i styrelsen tycker jag dock också, att det är på sin plats att framföra ännu ett tack: Tack till mina fina styrelsekollegor Stefan, Louise, Annelie, Camilla och Sharni. Det har varit både trevligt och mycket roligt att planera och genomföra dagen tillsammans med er. 

Ha en fantastisk sommar, och vi ses igen i Augusti!

NB: Har ni feedback eller förslag på förbättringar inför Nälstaskolans Dag 2023 så är det bara att höra av sig till nalstaff-styrelse@googlegroups.com

Kirsten ordf. Styrelsen NSFF