tisdag 1 februari 2022

INFORMATION FRÅN STYRELSEN FEBRUARI 2022

Hej alla!

Vi hoppas ni har kommit väl in i det nya läsåret. Vi avslutade förra terminen med att den 21/12 skicka bullar till skolans personal från oss föräldrar genom Föräldraföreningen och önskade skolans personal en trevlig ledighet. Vi vet, att det var mycket uppskattat.

Vi är också igång med planeringen av vårterminen och hade terminens första styrelsemöte 13 januari, där vi bland annat diskuterade möjligheten att planera digitala föräldraråd som arrangeras i samarbete med skolledningen. Vi hoppas verkligen också att det den här terminen åter blir möjligt att arrangera Nälstaskolans dag, fylld med härliga aktiviteter för alla skolans barn och föräldrar. Vi återkommer med mer information :)

Vi har ett planerat möte med skolledningen torsdag denna vecka, och kommer därefter informera om planerade aktiviteter och datum till alla via vår hemsida och föreningens Facebookgrupp. Om någon har frågor ni gärna vill vi ska ta upp på vårt möte med skolledningen, får ni gärna höra av er innan torsdag 3/2 eftermiddag på mejl till nalstaff-styrelse@googlegroups.com

Kom ihåg att ni hittar schemat för föräldravandringarna här på hemsidan. 

Vi vill också flagga för att ifall ni har skickat ett mejl, men inte fått svar, är ni mycket välkomna att höra av er igen, eftersom vi har upptäckt enstaka problem med vårt mejlsystem.

Vi vill passa på att uppmuntra er alla att bli medlem i Föräldraföreningen om ni inte redan är det. Avgiften är som alltid 140 SEK per familj och läsår.  Som medlem stödjer du Föräldraföreningens verksamhet och möjliggör de aktiviteter som dina och andras barn får ta del av genom föreningen, till exempel via klassbidragen.  Medlem blir man genom att att sätta in medlemsavgiften antingen via Plusgiro 608289-5 eller via Swish till 123 570 2568. Ange barnet/ns namn och klass.

Vi ser fram emot en härlig termin tillsammans!  

Varma hälsningar
Styrelsen, Föräldraföreningen